Úschovna
Anotace: Stručný popis, max. 255 znaků, zbývá 214)
Uložím si tě
Až se pokusím zapomenout
Do kolonky ztrát a nálezů
V oddělení bolavých duší
V prasklém srdci
Odkud se neutíká
Abys mi vždycky připomněl
Že i muži mají své dny
Přečteno 400x
Tipy 8
Poslední tipující: Jin, fuu, NikitaNikaT., Myrja
Komentáře (2)
Komentujících (2)