úžasný,nejlepší na světě.což už jsem ale někde slyšela..myslím,že takhle ti všichno komentují každou novou básničku.takže se opakuju a jsem trapná:-)Ale ony jsou fakt vždycky dokonalý:-)
17.10.2005 19:32:00 | Oduševnělost
A teď těžko říct, jestli to poslední je Zvíkov a nebo jakože zví kov... I když si teda myslim, že to tam máš naschvál:)))
27.09.2005 17:34:00 | Králík