Mám radost
Anotace: prostě jen tak :-)
Mám radost že je krásný den
mám radost že vidím nebe
mám radost, že splnil se mi sen
mám radost, že mám tebe...
mám radost a tak rýmuju
mám radost že ne dokonale
mám radost a nic ji nezkazí
mám radost, kdy jen tak se to podaří?
Přečteno 476x
Tipy 4
Poslední tipující: Štěpina G, SZN, enigman
Komentáře (0)