Jako řeka
°°
chtěl bych řekou být
po skalách
přes balvany
přes hromady sutě
spěchat z hor
jako řeka
splývat
mísit se s přítoky
až zmohutní můj proud
být silnějším
být bohatším
jako řeka chtěl bych
neznat malicherný spor . . .
být jako řeka
zabouřit peřejemi
když na odpor staví se mi
malověrný zmar
a jako moudrá řeka
i odlomený křemen
můj klidný tok
. . . s láskou mohl by . . .
na oblázky ohladit
jako řeka chtěl bych být . . .
°°
Přečteno 277x
Tipy 14
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, okapovaroura, Psavec, Lota, Noc17, WAYWARD, enigman, Myrja
Komentáře (4)
Komentujících (4)