Anotace: Strach z kontroly..?
V tom případě držím palce... Poznala jsem i takové, kteří radši vztah nechali uhnít než aby se zbavili svého zprostředkovatele úniku z reality...
12.11.2008 11:21:00 | Slečna z konce duhy
Velmi dobře nepsaná a vystižená..alkohol je opravdu metla, já se teď snazím nepít, zatím držím přes týden..snad to zmáknu..nechci to už ani vidět..
12.11.2008 10:37:00 | Agniezka
hezky...libi se mi ta basen,v tom,jak vystihujes jaky je treba peklo zit s takovym clovekem...muj pritel je zase na drogach,takze tak nejak vim,jaky to je.
22.08.2008 20:17:00 | už ne pernikova princezna