Anotace: (i ve středu!!! :-D)
formou to haiku fakt není ale jako název... proč ne?
líbí se mi to jen bych vyměnila jedno slovo - uodneš? :o)
a FRNk... ulít mi tip :o)
13.08.2008 12:21:00 | hanele m.
Přesně, souhlasím s Bíšou, o haiku sice moc nevím, ale řekla bych, že tohle haiku není. Přesto je to povedená báseň =O)
13.08.2008 12:01:00 | Elvien