autor uvádí, že se mu líbí Bukowski, po přečtení jeho básní, se pak dá polemizovat o tom, co se hodí nebo nehodí :)
13.08.2008 22:44:00 | okapovaroura
síla... (to, co se děje v polích a bez gum se podle mne jaksi do poezie nehodí..ale proti gustu žádný dišputát, žejo)
13.08.2008 22:36:00 | Verena
No je jiná doba... taky se mi hezky vzpomíná...Pálavu miluji, my jsme tam jezdili lozit o skalách a zažili u toho věcí:o)))
13.08.2008 20:02:00 | Nút