Pár
Anotace: Po jednom zajímavém vyslechnutém rozhovoru.
Pár vyslechnutých rozhovorů,
pár tajných, nedovřených dvorů,
pár zahalených tajemství
a pár pohádek o ženství.
A pár pohádek o pohádkách,
které končí bůhví jak.
Snad jen útěkem na podpatkách
až tam, kde kvete vlčí mák.
Pár vyslechnutých rozhovorů
useklých v půlce ve větě,
pár zoufajících v jednom voru
pár doufajících na světě..
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Fighting Dreamer, okapovaroura
Komentáře (3)
Komentujících (3)