Bílé šrámy
Anotace: ..ta je taky z doby..kdy mi bylo patnáct.. včera jsem vyhrabala dost starejch věcí..tak třeba pro Makretku :o))
Obloha je zas prosekána
tím nadělením bílým.
Letadla letí dálce vstříc
a každé k svému cíli.
Čáry se záhy rozplynou,
roztrhnou se - a zmizí...
...budou tu nové.
Staré pominou.
A byť je jich tam tolik pospolu
tak jsou si vlastně cizí.
Však přesto nádherné,
vyšité bílé krásky.
Někdy jsou krátké,
jindy rozměrné...
Omamné bez nadsázky !!!
Komentáře (0)