nemám co vložit
někdy jako když
nemám co vložit
a přitom chtěl bych užít
si ten pocit
že napsal jsem
co stojí za to
číst
co naplat
když nemám
tak nemám
dávám jen
na co mám
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: igniss, NikitaNikaT., Iva Borecká, SZN
Komentáře (1)
Komentujících (1)