Noc
Anotace: Noc a ráno když vstavam.
Noc ocitla se v polospánku.
Sladce tiše sni.
A tvá něha jak letmý dotek vánku.
Schoulila se v můj klín.
A nebe postříbřilo zemi jinovatkou z mléčné dráhy.
A hvězdy světlonoši popadaly v naše práhy.
Jen oni vědí co osudem nám bylo dáno.
Vstávej, má lásko, je tu stříbrojasné ráno.
Přečteno 310x
Tipy 9
Poslední tipující: Hannazka, el viento, okapovaroura, Myrja, saddova, Veru, NikitaNikaT., igniss, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)