Ružička..
Ružička kvitne
pre koho asi?
Kalich má plný
voňavej krásy
nosom sa dotknem
okvetných lístkov
priblížim pery
blízučko, blízko
vdýchnem jej vôňu
prchavú do pľúc
v ružovej nehe
lupeňov tonúc
okolo svet sa
ponára do hmly
k rozpuku pery
moje sa zohli
orosený bozk
zazvonil z ruže
len Tvoj a môj je..
objím ma tuhšie
Přečteno 399x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hanele m., janewe, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, Churry, Hannazka, el viento, okapovaroura, Simísek, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)