Anotace: Tohle ani snad není básnička...je to jen...prosba vyslaná k nebi. Dnes jsem byla u doktora se zdánlivě banálním problémem...a ten problém se ukázal jako velmi vážný. Sakra!
není to jedno..záleží, jak se k dané situaci postavíš...to si opravdu chceš nechat zkazit život (náladu, pocity osobnost) v tomhle věku?? Buď silná, zatni zuby a měj víru!!!
jinka..povedlo se,,,vím, že je to pak snažší, když se vypíšeš:-)
24.08.2008 20:50:00 | Lady Carmila
Ahojda Leni,tak já bych si moc přála,aby se ti to zase všechno vrátilo do normálu...A jak jinak???
18.08.2008 15:02:00 | Rošták Domča
...nikdy není "všechno jedno",něco o tom vím,je třeba to zvládnout,hrdě a statečně a pak se uvidí
14.08.2008 13:26:00 | WAYWARD