Já ... strom ...
Anotace: * - ... o kom, o čem ? .... no přece o Mě ...
.
.
I když mám k dubu daleko
svým podprůměrným vzrůstem
Ač tvrdý, byl by na měko
vždyť trpí lásky půstem
Kdysi jsem byl spíš osika
dnes podobám se dubu
život je prostě oklika
než nabiješ si hubu ...
*
21.7.2008 | HarryHH
------------------------------------------------------
*
Comment někomu z Vás ...
.
Přečteno 361x
Tipy 23
Poslední tipující: Churry, igniss, Vlk v rouše, Marfuša, radexk, Noc17, Iva Borecká, okapovaroura, Psavec, prostějanek, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)