Snová dívka
Anotace: Další moje báseň. Snažil jsem se tam dát i trochu metafor nebo personifikací.
SNOVÁ DÍVKA
Tahle dívka
je jak růžička
váhající slunce
hřeje na slunnou pláž.
Chodím kol ní
a zamilován jsem
Vlasy jako med
Toulavá dívko máš.
Ukaž mi stopy
v bílém písku
Říkal jsem to tisíckrát
v mých snech.
Že jsi tak krásná
Jako růžička
Co voní a kvete
Ve snové zahradě.
Sednu si do křesla
Pak koukám se z okna
kde ta dívka květiny nesla
Tak pojď, snová dívko ...
Přečteno 337x
Tipy 10
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, okapovaroura, Psavec, .K.r.i.s.t.y., Bíša, Adrianga, Květka Š.
Komentáře (8)
Komentujících (6)