Konečná
Je týden slunečnic
léto v úplňku
tak horce dýchá
do ulic
ženské odjistily prsa
jde o život
na 2. nástupišti, kolej 3. kusá
stojím odtažený
starý lodivod
kterému sebrali moře
nechali rezavou loď
a obrázek majáku
z ostrova, kam jsem nedoplul
ticho bez racků
v očích zaschlou sůl
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Borecká
Komentáře (1)
Komentujících (1)