Báseň
Báseň č.6
Voják bez hole.
Svůdník o holi.
Gentleman skrz na skrz prosálklý ctností.
Ježiši Kriste!
Ježišmarjá!
Ó, Bože!
Válka v šatě svatebním doprovází procesí ke sv.Kateřině.
Svět zvedá sukni Císařovně.
Viselec pucuje boty Císaři.
Bortí se Věž.
Voják bez hole.
Svůdník o holi.
Gentleman skrz na skrz prosáklý zlostí.
Ježiši Kriste!
Ježišmarjá!
Ó, Bože!
Válka v šatě řeholním doprovází procesí ke sv.Markétě.
Svět nakukuje do výstřihu Císařovně.
Vislec pucuje boty Císaři.
Bortí se Věž.
Voják bez hole.
Svůdník o holi.
Gentleman skrz na skrz prosáklý houpostí.
Ježiši Kriste!
Ježišmarjá!
Ó, Bože!
Válka v sutaně doprovází procesí ke sv.Tereze.
Svět rozplétá copy Císařovně.
Viselec pucuje boty Císaři.
Bortí se Věž.
Gentleman tudíž bere raději nohy na ramena.
Ze sírky Neumírej, Démone, v náruči mé srpen 2008
Přečteno 397x
Tipy 1
Poslední tipující: okapovaroura
Komentáře (0)