V nitru démona
Anotace: jsem mechanické srdce v něm!
Jen okolo nás je on, ta tma.
Jen okolo nás, je sebou,
dýchá do zkrvavené žíly, přetrhává mou moc.
Já však vítězím..
Jsem v nitru jeho žáru, jsem kulkou v jeho svalech.
Jsem ničící trofej, co saje krev.
Oheň na dně potoka volá, já zvítězím!
Překoušu strach a natrhám náruč gerber pro tebe..
.. už nikdy se navrátím do nebe ..
Zavřely se brány.
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Flame Crow
Komentáře (0)