Anotace: Vždycky říkal...: "Život je stav a já to dělám proto, abych se z toho stavu dostal."
dvakrát ach..Je to úžasný ostatně jako všechny ty tvý skvosty tady=)
16.08.2008 14:31:00 | Fried Green Tomatoes
Pane Horacio: Myslím že tato dívka není z Těch,které začnou psát a první co je horlivě napadne je plagiátorství.
Proč lidé nemohou dát přednost pocitu....?
15.08.2008 02:03:00 | Kávový Poutník
Je to dobré. Myšlenka (asi spíše imprese) ale lepší než forma, která však taky není ostudná (narozdíl od většiny přítomných). Bohužel ale absolutní rým zvykem - zvykem je cítit plagiátorstvím Járy Cimrmana a jeho "Naše věžní hodiny, bijí čtyři hodiny".
14.08.2008 20:08:00 | Horacio