Anotace: Po Kyklopce a Jankově tajemství je tu další mikropovídka:)
Měla pravdu.
Vědma pravdy.
Nejsem muž.
Jsem ubožák.
Srab.
Nicka.
Seru tě.
Fuck it!
Nenávidím.
Koho?
Sebe.
Autem vpřed.
Frrrnk....
Úlet.
Na kolech.
Do neznáma.
Ano.
Sbalím děvku.
Jednu?
Radši dvě.
Yes!
Zastavím.
Já sám.
Odjíždím.
S holkama.
Nový život.
Užít si.
Do konce.
Jsem Honec.
Naháním život.
Dopředu.
Bez zádrhelu.
Bez nehody.
Ale do konce...