saddova: Bylo to pro pobaveni, nehledej ve vsem rymy, rytmus, vsecko nemusi byt tip top..:-))
MeByti: Bylo to pro pobaveni, a povedlo se, ja jsem se smala..:-) Fakt, ST :-)
07.09.2008 18:43:00 | dablik007
Hehe, ty si asi blázen když v tom hledáš rým! A co víc musíš bejt uplně mimo, když si myslíš, že to mělo mít smysl! Mělo to pobavit nás, "tupší" polovinu světa :D Omlouvám se, že sem otravoval tvé oční nervy! :D Ale dík, pobavila si mě!
15.08.2008 16:13:00 | pTk
cetla jsem tvuj koment u jedne basne...hmm, tohle dle tebe neni zbytecne?? rikanka pro deti a jeste ke vsemu se spatnym rytmusem
14.08.2008 21:19:00 | saddova