Ahoj, dobrý nápad, pár pěkných obratů... Ale když začneš s timhle vázanym veršem, chtělo by to podle mě lepší rytmus. Není už hned na začátku, ale úplně vybočuje to "písmenka, co byla ze zlata" nebo jak to přesně je. Stačilo by třeba písmenka ze zlata podle mě a znělo by to líp... Ale nevím, nevím, houby tomu rozumím. Subjektivní pocity ti sem píšu. Ber to s rezervou. A přeju pěkný den...:)
01.09.2008 02:11:00 | okousaná od světlušek