Anotace: Pro mého pana dokonalého, který netušíc ohryzává tužku barevnými zuby. Když už to skončí? Chceš aby to skončilo, když se držíš zuby nehty stupidních ideí?
Protože ty jsi na dosah ruky
/zdánlivě čekající/
Ale když ji natáhnu
Zmizíš v průvanu
----------nádhera------------takhle vypadaj okřídlený slova---
02.02.2009 16:17:00 | Netty de Touvenell
tohle a novy The Verve ve me rozeznely hodne tesknou strunu...love is noise, love is pain love is this blues i singin again..
31.08.2008 13:41:00 | Art Brasi
Asi vím, co tím myslíš. A nebo v tom vidím něco vlastního. A básnička se mi moc líbí, dotýká se mě.
21.08.2008 21:08:00 | Ishtar
Pořád stejná lehká drsnost a špetka ironie s perličkou něhy u konce posledního řádku... A proto se mě tvoje básně dycky tolik líbí :) ST!
18.08.2008 08:24:00 | lennerka