Týrám svoji duši
Anotace: Malá poéma o tom, proč jsem neudělal státnice (vizionářsky napsáno v den státnic, 3.04 ráno).
TÝRÁM SVOJI DUŠI
látkou co se sluší
týrám svoji hlavu
sebe sám se klamu:
bez nárustu velikosti
mozek že se vědy zhostí.
Za ten večer s pívem, nejvíce
- neudělám státnice.
Komentáře (0)