Take it easy
Anotace: Kašli na to... ber to z lehka...
Není to tak dávno,
co jsme tady stáli.
Bezradní a mladí,
jen jsme si tak hráli.
Brnkali na city
a studovali lásku.
Kde jsem já,
kde jsi ty.
Hledáme štěstí
na zakázku.
Možná,
že ty vzpomínky časem zmizí.
Ale netrap se tím.
Take it easy...
Přečteno 302x
Tipy 9
Poslední tipující: okapovaroura, Myrja, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Psavec, saddova, WAYWARD, igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)