Jsi neuvěřitelně trpělivý.Já už vraždím, když to řeknu dvakrát...:-)))
17.08.2008 11:43:00 | LauraKošinová
Na hurbý pytel, hrubá záplata...šanci od tebe ale dostala, tak není co řešit ;-)
15.08.2008 13:49:00 | Chancer
To mi připomnělo vtip:muž po svatbě jede s novomanželkou na koních na svůj ranč. Najednou kůň klopýtne, muž ucedí"to bylo poprvé", pochví li kůň klopýtne podruhé, muž ucedí"to bylo podruhé". Když kůň klopýtne potřetí, muž sleze a beze slova koně zastřelí.
Novomanželka se vyděsí a zvolá" Proboha, miláčku, vždyť ten kůň pouze klopýtl. Muž zandá pistol, podívá se na manželku a ucedí"To bylo poprvé"
15.08.2008 10:34:00 | SZN
ne, že bych nemela smysl pro humor...ale
basnicka to moc dle meho neni...
15.08.2008 10:02:00 | saddova
Jestli to byla moucha, patří jí to. Nemá se motat tam, kde není zvána.:o))
15.08.2008 09:53:00 | labuť