Fenomén výbuchu...
Anotace: okamžiku do věčnosti...
zbrojení
jako
rojení včel...
srdce tiká
k výbuchu....
náhlé bezvětří...
v podivném tichu
slabý závan vzduchu....
hurikán
exploze...
extáze živelnosti
výšleh citů
odstřelení...
borcení skal
do kamení...
potem
srdce zbrocení
mysl v zatemnění...
hořící kameny
vyschlé prameny
v uších zvoní
oči skleněné
jazyk tupý
roztroušení...
tlakové vlny
rezonují tělem...
takové
co
neodezní…
vroucí magma slzí
se po těle plazí
myšlenky utonuly
v pocitech nazí….
zející krátery
lávou se zaplnily
zatuhly v sobě....
hlubinné horniny vyvřelé
do země vřelé
na věky
spojení
harmonické...
Přečteno 313x
Tipy 19
Poslední tipující: pejrak, okapovaroura, Myrja, labuť, Psavec, Churry, igniss, SZN, Lota, Iva Borecká, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)