,MOžná v temnotě, a možná v kouři
možná tam kde se tvoje srdce bouří
možná tam kde z lidí čiší nenávist
tam kde zabíjí se brkem
tam kde umře člověk pro kořist
kde teče víno krkem.
Možná tam kde jeden s druhým pije
a přesto jsou si všichni cizí
možná tam, kde nenávist do očí tě bije
tvoje bolest z duše zmizí...
Pokud bys chtěla být češtinářsky úplně správná, tak bych doplnila ještě čárky před slovo kde, které se ti tam často vyskytuje. Vypadá to lépe :)
Jinak vcelku povedené dílo.