Na visuté hrazdě...
Bilancuji, a přitom balancuji...
hrazda visutá
je rájem
padlých andělů
a ztracených existencí.
Víme o sobě,
my, podílníci osudu,
ale dosud váháme.
Není jenom tak
- zvolit.
Svoboda.
Ano i ne.
volba:
přitáhnu se zpátky,
ze všech sil,
zadními vrátky.
Jsem zpět,
bezpečně přilepená
k hrazdě,
malostí ulepená
navěky.
Už teď lituji...
cvak
volba:
povolit prsty
a padat vzhůru.
Pode vším dole
řvoucí publikum.
Pískot a ječení
plní prostor cirku,
pulsuje ve spáncích.
Zavírám oči,
nádech…a skok do hlubin.
Tříštím se sklem,
tavím se olovem,
prostupuji dimenzemi,
prostorem a sama sebou.
skok!
Velký skok do neznáma.
volba:
nepravá či pravá ?!
Přečteno 274x
Tipy 29
Poslední tipující: Pája Black, drsnosrstej kokršpaněl, jiljovský, Marfuša, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba, poustevník Jirka, labuť, enigman, okapovaroura, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)