At' žije profesionální deformace!
Mýt před požitím s mýdlem pomeranče
A vážit rohlíky...
Tak přilišna opatrnost,
Jak skřípe mezi zuby...
Co pak napácháš neščastniče?
Když přepadne
V tom zkreslennem prostoru
Potvora nečakana situace
Při které si do krve koušeš jazyk?