...sedět ve třech (ty,brácha,víno),je lepší než sedět jen dva (ty a víno),nejhorší je sedět sám (ty) :-)
17.08.2008 22:41:00 | WAYWARD
Mít dobrou rodinu je skvělá věc, umět vyjádřit city je také fajn - Tobě se to povedlo!
Krásné narozeniny, Jitulinko!
:-))
16.08.2008 06:42:00 | poustevník Jirka
Taky mam brášku...dokonce tři =).. a uplně nejradši ma toho nejstaršího ... jenže ten si začl žít svůj život..beze mě...takže o tom, o čem vyprávíš ve tvé básničce si můžu nechat jenom zdát a nesmírně ti to závidím =)=) a jinak básnička sama o sobě je moc moc moc povedená..škoda jen že já musím psát o opaku=) protože s úsměvem s epíše líp =)
16.08.2008 05:59:00 | Sana.sorrow