Candide čili pesimismus
Anotace: neberte to vážně, berte to jako fakt
Vím kdo jsem a jaká jsem
prohnile zrůdne bestie
s výčitkami,
tleju pod slunečním jasem
den mne zabije
zdá se mi.
Vím kým jsem a čím jsem
jing a jang dohromady
bipolární
vedena něčím hlasem
jest zcela bez vlády
je to marný.
Vím že jsem jaká nechci být
bez aury bez slunce
ve skladu
kol svatozáře hábit
hora zlata bez punce
o hladu.
Vím, to že jsem a nechci být
s vránou v ohlých zádech
zobákem
nijak ji nedovedu odvábit
proto poslední nádech
pod vlakem.
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Myrja, labuť, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)