Muž a jeho stín...
došel na vrchol kopce
na okamžik zastavil
ohlédl se zpátky
do údolí v mlze…
po tváři
slza
skoro tajně
sklouzla
drze...
pak rukou
v mlze
vytvořil
obraz
malého kouzla…
a vykročil z kopce…
dál
s touhou
překročit svůj stín…
s dětskou naivitou chlapce...
Přečteno 312x
Tipy 25
Poslední tipující: pejrak, SZN, fuu, gentoo, Noc17, Churry, Myrja, Lota, Romana Šamanka Ladyloba, just me, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)