Udeří havrani
Anotace: Jen chtíč popsat pocit...nehledejte v tom pointu:-)
Do tváří pěstí tvých ruk,
udeří havrani.
Zničený sny,
stačí jen pozbírat peří.
Černý, spálený peří.
S popelem na tváři,
zabíjím motýli objetím,
když na cestě do pekel,
andělům mávám pro štěstí.
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (1)
Komentujících (1)