Anotace: Nejryzejší fikce, kterou jsem kdy napsala...:-)))Předešlá báseň je natolik vážná, že jsem si musela po ní trochu slovně zaskotačit...:-)
Génius - dobrodruh se určo najde! Přeju hodně štěstí :-) Jo vlastně, ona je to fikce...
16.08.2008 20:56:00 | Chancer