Hra
Anotace: není hra jako hra
hra o život
hra o peníze
hra o lásku
hra o štěstí
kdo nehraje nevyhraje
kdo hraje šanci má
každý ale hraje
teď jde o to co vyhrát se dá
hra s časem v nemocnici
mnohdy konči tragicky
Vteřinka sem,Vteřinka tam
čí život teď zapaltil daň
hrát o lásku?
no to se snad nedá
teda pokud to není povětrná žena
ale to vlastně s láskou společného nic nemá
o život hrajeme každý den
co víme , co nás muže potkat jen
sníme něco špatneho, přejede nás auto
nebo nějaký magor s atomkou
ukonči všechno toto
dnes už nění důležité jak budeme hrát
ale jak to bude na konci vypadat
ale ja si radši zahraji a to gemblér nejsu
po lekci radši budu hrát a riskovat
než nečině koukat a vše si nechat libit
samozřejmě fair-play hrát
i tak se dá vyhrát
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
Komentáře (0)