sólovka
.
sólovka jen zatrylkuje
lehce do tmy zadá takt
rifem zdola bas se přidá
opře tóny do mých zad
nestydím se za svou slzu
nebyla, teď žaluje
vykulená, malá, přece
po mé tváři stepuje
sama není, zčistajasna
vodopád ji sleduje
melodie byla naše
teď jen moje vlastní ...
běsní
.
Přečteno 291x
Tipy 22
Poslední tipující: Caracol, Pája Black, labuť, WAYWARD, Churry, Iva Borecká, Psavec, LauraKošinová, Myrja, Lorraine, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)