Dopis z daleka
Anotace: hodně z daleka...
Píšu ti z daleka, píšu o tom jak se mám,
píšu ti na měkko, přesto píšu nejsem tu sám.
Je nás tu spousta, mladí i staří,
světlí i tmavý všem se tu daří.
A tak ti píšu, protože psát mi baví,
mám hezkej dům co mi tu staví.
Píšu ve verších, že se mám dobře,
dal sem psovy kost a myšku kobře.
Jsou všichni hodní, máme se tu rádi,
mladí tu zdraví a jsme kamarádi.
A tak ti píšu, neměj o mne strach,
tady je čisto, neznají tu prach.
Je všude uklizeno a krásně bílo,
bílí trávník, vtip, což mě pobavilo.
Nestrachuj se, nestarej se, je to tu stylový,
nejsem mezi Vámi. Tak kde? Jen bůh ti napoví…
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, jedam, fuu, okapovaroura
Komentáře (0)