Vůně Eau de válka

Vůně Eau de válka

Anotace: chtěl jsem jen zkusit napsat něco maličko jinak.. a tady je to. :-)

Pochvalte je, tak sakra chvalte až do nebe
Všechny ty pocty, řády a hodiny
Strávené zbytečně probděné
Pak nazvete je hrdiny???

Jděte klidně spát a snít Vaše krásné sny
Zbarvené rudou barvou ..
A svědomí?
Svědomí vám asi nic neříká!!!

Pamatuješ? Příkazy rozkazy bojovat a spát..
Když se zadaří dá se ládovat
a jen bůh ví
Kde tady vzali maso?!

Je snad neděle, neslyším zvonit v kostele
Pak přijít ke stolu, hlavy sklopené dolů
Jen se pomodlit a obědvat
Měl jsem rád nedělní rodinné obědy

Co teď? Večerní ticho před bitvou
Netrvá nic tak nekonečně
Tváře oholené břitvou
Prosit boha, proklínat Ďábla
....

S otázkou na mysli, mělo to cenu?
Mělo cenu se holit když ztratíš hlavu
A co, čí je to starost?
...Snad generálů vzadu!?
Autor vojta petr, 17.08.2008
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí