Jaký (á) jsi?

Jaký (á) jsi?

Anotace: Snad první básnička odhalující nitro jedný osoby ..

Prášky na spaní ..
Spánek máš dobrý .. Proč, jen proč?

Aby si mysleli..
Že jsi závislý .. Skoč, hajzle, skoč!

Sladce láká tě můj úsměv,
kousni si do mého ovoce.
Pochop, že NEJSI jedinej,
místo května bílé Vánoce.

Jedinej, kdo trpí tmou,
jedinej extrém mezi všemi.
Kdo zakrývá svůj stud nahotou,
ne, ty nemáš sebezničující geny.

Vzpamatuj se,
máš právo postavit se životu.
Pochop to
a nečekej na náhodu.

Stojíš za zábradlím vysokého mostu..
Teď říkáš druhému JÁ, „Skoč, zmrde, skoč!“

Pustíš se, cítíš, že letíš ..
Plno krve na ostrém kameni .. Proč, Bože, proč?
Autor Skořicová princezna, 17.08.2008
Přečteno 316x
Tipy 7
Poslední tipující: Vlk v rouše, okapovaroura, blue, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí