Ranní pošta
Sedím na terase
a snídám svěží jitro
připijím Tvé kráse
z červánků kamasutro
Zlatým pohárem štěstí
plným slunečního medu
nechám rozkoše kvésti
chladný vánek něžně svedu
Pohoupu v náručí
právě narozený den
vlaštovka doručí
ranní pohádkový sen
Přečteno 372x
Tipy 19
Poslední tipující: Holis, igniss, el viento, labuť, Kyle, Psavec, Myrja, Květka Š., Bíša, Lorraine, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)