Skoro se stydím, Měsíci...
Anotace: ...díváme se na sebe a povídáme si...
*
Skoro se stydím, Měsíci
ještě tě opěvovat
Už tolikrát
dal jsi mi kytici
když postáls u mých vrat
Skoro už nevím
co bych ti řekla
když jsme se stýkali
a když jsem poslední polibek
po tobě posílala muži
Skoro už nemáme si co říci
my dva staří druzi a harfeníci
Jsme už tak nadobro rozkmotřeni
jako chasníci na posvícení
Přesto se máme stále rádi
když večer
nebeský nástroj ladí
Co na tom
že jsme už domluvili
Já si tě budu stále vážit
a ty mně budeš dodávat síly
abych se dostala
na věčný pažit
*
Přečteno 356x
Tipy 42
Poslední tipující: Isobel, sýc, kavec, igniss, spare, Ishtar, Vlk v rouše, Holis, stmivani.na.lepsi.casy, AlenaMarieK, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)