LadyLoba
Anotace: pro Lady, aby se jí už zlepšila nálada
Květina, růže, červená.
Radost i pohoda.
Sladké i kyselé,
kdo by si dal se mnou želé?
Koktejl teď z jahod připravím,
LadyLobu hned navnadím,
volám, křičím,kde jsi?
Holčička malá, ty už nejsi.
Už jsi žena, dáma, krasavice,
co víš si můžeš přát více.
Tak se nezlob, lady naše,
kočár už je připraven výsosti Vaše.
... princ už čeká zase...
Přečteno 346x
Tipy 8
Poslední tipující: BArBArKO, drahý, cevert, oakbark, okapovaroura
Komentáře (4)
Komentujících (4)