Anotace: forma je prázdnota, prázdnota je forma aneb nic nemá hodnotu, protože všechno jí má
hmm a tak to má být:-) když se nad tím tak zamylím tak jsi bohatej jako všichni protože pšichni jste jeden:-) takže jsi na tom vlstně stejně jako oni:-)
néé jen tak filosofuju, neber mě vážěn a raduj se z úspěchu...trošku jsi pootočil kolečkama mého (snad) rozumu:_)
takžee: líbilo se mi to a moc:-)
27.08.2008 02:26:00 | Lady Carmila