Pojď dívko v náruč mou
zapomeň plakat
ve chvíli osudnou
nebudem tápat
Že by jsi mohla být
spíš moje vnučka?
Umím si poradit
pomůže ručka ...:-))
----------------------------------------------
ahojky chlapíku, moc pěkný snění a básnění ...
už taky ledasco pamatuji, a skleróza na mě dotírá ...
jenže má to i své výhody, ...
zapoměl jsem stárnout ...!!
roboti píšou -ENW- , no bodejť ... they envy me ..
18.08.2008 17:35:00 | HarryHH
Báječně rozjímáš! I robot se ke mně připojuje a říká DIK ;-)
18.08.2008 12:55:00 | Chancer
někdy (často) přesahuješ všechny věky,
jako právě. Zůstaň věrný
tý Tvý šťávě.
18.08.2008 00:20:00 | a_tao