Bolest
Anotace: Pro kamarádku když jednoho dne pěkně spadla z kola a bolel jí celý člověk
Chudáčku malý,
bolístka Tě pěkně bolí.
Pofoukej ji maličko,
a usměj se holčičko.
Určitě Tě bolest
přejde za chvíli
a ty se budeš smát
a skotačit jako před chvílí.
Chápu jak Tě to bolí,
ale něž se vdáš,
se bolístka určitě zahojí.
A neplač,
bude to dobrý uvidíš.
Kéž bych tu bolest
mohla snášet za Tebe,
ať tolik netrpíš.
Komentáře (0)