...jak je to s naší lidskostí???...komu je dáno, tomu je dáno...a komu není dáno, v apatice nekoupí...ale jinak...nahoru dolů...nahoru dolů...nahoru dolů...:-)
18.08.2008 11:08:00 | Lota
Tak to je těch, co se stydí, docela dost... to s tou lidskostí - úplná pravda... taky tohleto cítím, věrko!
Jen je pak důležitý, jak moc je to důležitý.... ;)
18.08.2008 08:02:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Levandulko, já taky. Díky za tuto báseň, přišla právě v čas, moc ji potřebuju...* Dík.
18.08.2008 07:38:00 | Iva Borecká