Šachová partie
Anotace: Kdo vyhraje je ve hvězdách
Nad šachovou partií, s figurkami z mahagonu
vedu dialog s bestií a přemítám v něm o svém skonu
a podle štěkání z ulice, si psi předávají zprávu
o noční cestě opilce, co skončil pozdě k ránu
Oči mám unavené, jediným svědkem je mi prázdná sklenice
čas obětovat posledního pěšáka na počest hynoucího měsíce
a pak jen tiše doufat, že mojí oslabenou obranou
mě soupeř nazavalí jednou ranou za druhou
Přečteno 388x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, okapovaroura, bez nápadu na přezdívku..., Psavec, poustevník Jirka, LauraKošinová
Komentáře (2)
Komentujících (2)