nenucen do života
Anotace: omlouvám se předem za ty bláboly, ale nemouhu si pomoci...
nenucen do života
pozvolna aniž bych cokoli
plynu samozřejmostí
tak nutnou
až nudnou
jakoby jediný kaz
dokázal zničit
tolika věcí
kterých se zdánlivě
ani nedotknul
to je divný vzkaz
trochu se opičit
tomu co bláznivě
chěl bych mučit
a přesto se zklidníš
až zažiješ
tu nedokonalost
ta není pro zlost
možná jen věci jinak
nemohou být
není každý rozdíl
tak trochu kazem?
Přečteno 277x
Tipy 16
Poslední tipující: Vlk v rouše, malá a šikovná, okapovaroura, Myrja, Psavec, maliska, NikitaNikaT., WAYWARD, JEIDY, igniss, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)