Cíl našeho čekání ...
Anotace: .... možná nebude nic víc ... než konec čekání ...
.
čekám až těhotná Jitřenka porodí ráno
na střeše z vlnitého plechu
garáže rodinného domku
kde přebývám
ten dům je v mých snech,
jako ostatně i ta rodina
co patří do rodinného domku
na periferii myšlenek od nikud nikam
čekáním záplatuji prošlý čas
než zmizí v minulosti
projetých vstupenek
na druhý břeh
Přesto
tě mám rád
čím dál víc živote,
protože již dobře vím,
že i když se zázraky nedějí,
..... nepřestanu na ně nikdy věřit ...
*
.
--------------------------------------------------
-*
Comment Jarce .... k dílku .. " Mít se rád "
.
Přečteno 397x
Tipy 17
Poslední tipující: isisleo, igniss, Marfuša, Noc17, Joose, okapovaroura, JardaCH, Psavec, Lota, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)